Abonnér
Se alle dagsordener og referater fra dette mødeforum

Referat
til
mødet i Klyngestyregruppen Vestklyngen HEV
den 27. august 2020 kl. 08:30
i meet.rm31@rooms.rm.dk

 


Sagnr.: 1-52-101-2-15

1. Godkendelse af dagsorden

Det indstilles

at Klyngestyregruppen godkender dagsordenBeslutning

Sagsfremstilling

Mødeleder: Poul Michaelsen

Afbud: Anette Ørbæk Andersen, Tina Ebler, Pia Ulv Helleland, Henrik Nyholm, Lone Becker Kjærgaard, Tina Holmgaard, Karen Heebøl, Lotte Juncker

Velkommen til Merete Kjærsgaard Kristensen ny Ældrechef i Lemvig Kommune

Gæst: Claus Graversen deltager i stedet for Tina Ebler, Kristine Drejø pkt 3

Beslutning

Godkendt som indstillet.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

2. Hvad er vi optagede af?

Det indstilles

Medlemmerne i Klyngestyregruppen giver en kort status på, hvilke udfordringer og indsatser, der i øjeblikket kræver opmærksomhed. Orienterende

Sagsfremstilling

Medlemmerne af Klyngestyregruppen overvejer forud for mødet, om der er udfordringer eller indsatser, som Klyngestyregruppen skal orienteres om – herunder om der er emner som ønskes drøftet på kommende møder i Klyngestyregruppen.

Beslutning

Regionspsykiatrien: Etablering af tilbud om udgående funktioner til bosteder. Initiativer i Alliancen for den nære psykiatri.


Almen Praksis: At drive daglig praksis – med et voldsomt pres på test – der er mange børn som skal testes.


Ringkøbing-Skjern: Budget og Covid 19. Fælles temadag for Sundhed og Ældre og Handicap og psykiatri vedr målgrupper på tværs. Har sagt ja til at arbejde med PRO-data i kommunen (punkt til senere Klyngestyregruppemøde)


Herning: Drift med Covid-19 og værnemidler. Beredskabsplan er blevet nødvendig pga smittetryk og børn og forældre som må blive hjemme for at selvisolere. Kommunalt test set-up og budgetkonferencen.


Ikast-Brande: Test-strategi. Efterfølger af Covid-19-perioden fx ældre som ikke møder op i Aktivitetscentre, ledighed som stiger m 20% - vil der evt komme sundhedsmæssige konsekvenser når lønkompensationen bortfalder?


Holstebro: Budgetkonference. Covid-bil skulle etableres fra fredag til mandag i et boligområde – modtog sparring på opgaven fra Silkeborg kommune. Erfaringen viser at et lille antal nye smittede kan flytte en kommune og Styrelsen for patientsikkerheds fokus.

Organisatoriske ændringer – Jens B Damgaard har nu også myndighedsområdet og elverne som ansvar.


Lemvig: Budget, test-organisering og kommunale PRO-data.


Struer: Ikke mødt ind


HE Vest: Generelt stor travlhed og et stort pres på den akutte aktivitet. Test. En Børn-& Ungeafdeling med et stort antal børn med covid-obs. Den nye IV-aftale pr 1. september som der undervises i hos alle relevante kliniske afdelinger – lægegrupper og sygeplejersker. Undervisning for kommunale sygeplejersker er afviklet og materialet fra undervisningen udarbejdet med henblik på sidemandsoplæring kommunalt. Internt fokus på at fastholde de rette infektionshygiejniske kompetencer – derfor aktuelt undervisning for nøglepersoner og funktionsledere (materialet ønskes med referatet).

HE Vest opfordrer til fælles opmærksomhed på influenzavaccination blandt sundhedspersonalet – både regionalt og kommunalt. Almen Praksis opfordres også til at overveje om opgaven kan løftes – evt bistå kommunalt i andre lokaliteter. HE Vest løfter opmærksomheden på Almen praksis' udfordringer videre til Sundhedsstyregruppen.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

3. Aktiv patientstøtte – resultater v Kristine Drejø Kl 9.00

Det indstilles

at Klyngestyregruppen tager orienteringen til efterretning.Orienterende

Sagsfremstilling

Det nationale projekt Aktiv Patientstøtte nærmer sig sin slutning. Undervejs udfordret af LPR3 samt Covid-19.


Resultaterne fra projektet, som de ligger nu er interessante og positive. Det er de

endelige resultater på de dele af det randomiserede studie, der handler om livskvalitet og mestring. Der er dog fortsat tale om overordnede resultater, da projektet fortsat afventer data, der er forsinket af LPR3, for at kunne lave analyser i forhold til effekten på indlæggelser. Når disse data foreligger, kan der laves mere forfinede subgruppeanalyser.


På mødet fremlægger projektleder Kristine L. Drejø resultaterne.

Beslutning

På mødet fremlagde Kristine Drejø de foreløbige resultater – rapporten sendes ud, når den bliver offentliggjort.

Projektet bygger på prædiktion af patienter i høj risiko for mange akutte indlæggelser. De patienter, som trækkes ud ved lodtrækning, tilbydes en fysisk opstartssamtale med henblik på endelig afklaring af, om patienten skal/kan indgå i projektet. Derefter tilbydes telefoncoaching á ca. 15 min ca. hver anden uge. Overordnet mål er hjælp til selvhjælp som gerne må afspejles i et lavere forbrug af sundhedsydelser og færre indlæggelser for gruppen.


En foreløbig analyse viser signifikant positiv effekt på alle 30 målepunkter i forhold til livskvalitet (SF36) samt signifikant positiv effekt på alle 8 målepunkter i forhold til mestring (HeiQ).

Borgeroplevelsen indsamlet ved observationer og interviews peger på tilfredshed med tilbuddet – at man mødes som menneske og ikke blot som en person med en sygdom. Borgerne i projektet udtrykker øget selvtillid, øget livskvalitet samt øget handlekompetence.


Fordelingen i Vestklyngen:


Afsluttede patienter

Patienter i forløb

Patienter i kontrolgruppen

Total

Herning

193

44

26

263

Holstebro

167

31

32

230

Lemvig

93

5

12

110

Ringkøbing-Skjern

146

29

25

200

Ikast-Brande

70

22

11

103

Struer

70

9

17

96

Hovedtotal

739

140

123

1002


Ida G peger på, at kompetenceudviklingskonceptet med fordel kan benyttes af andre sundhedsfaglige med henblik på at styrke den målrettede samtale, hvor fokus fastholdes på et-to temaer i dialogen med patienten.


Jens B D peger på om der i den fremtidige organisering af Aktiv Patientstøtte bør tænkes mere tværsektorielt – det er ikke helt tydeligt hvor meget de kommunale tilbud har været involveret i dialoger mellem patient og sygeplejerske.


Næste step – forskningsresultater forventes klar primo 2021, hvorefter den fremtidige organisering skal drøftes. Claus G fortæller at psykiatriens tidligere phd om brugerstyret indlæggelse viste et markant fald i indlæggelsesbehov blot på grund af muligheden for en sundhedsfaglig kontakt.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

4. Test-set-up ( kl 9.40-9.50)

Det indstilles

at Klyngestyregruppen drøfter seneste udspil til test-set-up for kommunalt sundhedspersonale – herunder oplæring af kommunalt podepersonale.
at Klyngestyregruppen tager orientering om samling af testfaciliteter for Covid-19 til efterretning.Orienterende

Sagsfremstilling

Tirsdag d 30. juni indgik kommuner og danske regioner en aftale om test af sundhedspersonale i kommunerne.

Af den nationale aftale vedr. test af personale på plejehjem og i hjemmeplejen fremgår det, at kommunale medarbejdere skal oplæres i podning for COVID-19, og at regionerne varetager oplæring af de konkrete kommunale medarbejdere – i region Midtjylland organiseret efter "train-the-trainer-modellen". Herefter varetager disse kommunale medarbejdere podning af de øvrige medarbejdere på plejehjem og i hjemmeplejen. De kommunale medarbejdere som ønsker det skal tilbydes test for Covid-19 hver 6. uge.


Oplæringen foregår blandt andet i testcenter Danmarks teststation i Gødstrup i uge 33 og 34. Det tager to timer at oplære
og der oplæres to personer ad gangen – hver kommune stiller med seks personer til oplæring.

Forud for oplæringen opfordres kraftigt til at den kommunale medarbejder har set videoen COVID-19. Svælgpodning via munden for SARS-CoV-2, regional instruks og orienteret sig i procedurebeskrivelsen.


Region Midtjylland besluttede den 25. juni 2020, at samfundssporet og sygesporet i forbindelse med podning/testning for COVID-19 skal samles. I HE Vest er der i dag oprettet et sygespor i henholdsvis Holstebro og Herning - samt et samfundsspor i teltet v. Gødstrup.

Den kommende samling skal ske i nær tilknytning til de fem akuthospitaler – forventeligt pr oktober 2020 – med drift til udgangen af 2021. Podeenheden skal i spidsbelastninger kunne varetage op til 2000 podninger dagligt – mere end dobbelt så mange som hidtil i spidsbelastninger i HE Vest.

HE Vest arbejder på en endelig organisatorisk og fysisk placering af den nye test-enhed.

Ændringerne betyder også at personale med symptomer ikke vil kunne podes i Holstebro.

Beslutning

HE Vest pointerer, at der er tale om en "fysisk" samling af test-sporene – analyserne vil fortsat ske henholdsvis i Statens serum institut for "Borgersporet" og Klinisk mikrobiologisk afdeling i Skejby for "Sundhedssporet". Der planlægges med testfaciliteter i både Herning og Holstebro, fortsat suppleret af de mobile testenheder.


RKSK løfter en problematik med kort tid til bestilling af Covid-bil mhp testsvar inden et hospitalsophold. HE Vest pointerer, at patienter som efter podning ikke har modtaget testsvar, vil blive modtaget til behandling/undersøgelse i HE Vest.


Søren L orienterer om, at kommunerne kan forvente en henvendelse med henblik på hvilke dage Covid-bilen ønskes til personalepodning – personalet skal tilbydes test hver 6. uge – selv om der ikke har været nye smitteudbrud – Der er en forventning om at både kørsler og testfaciliteter kan blive udfordret på kapaciteten.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

5. Samarbejde om forebyggelse og behandling af selvskadende adfærd (Kl 9.50-10.15)

Det indstilles

at Klyngestyregruppen tager orientering om ressourcetræk til Task Force i Holstebro Kommune til efterretning.
at Klyngestyregruppen beslutter om Vestklyngen ønsker at afprøve løsningselementer til samarbejde om forebyggelse og behandling af selvskade.

Herunder tager stilling til hvordan klyngen skaber et samarbejde om at stille borgerforløb til rådighed – incl finansieringsmodel for borgerforløb.

Herunder beslutter at de tre fokusgrupper skal udarbejde et oplæg indeholdende muligheder og behov for kompetenceudvikling – oplæg forelægges klyngestyregruppen på mødet i november.

at Klyngestyregruppen beslutter hvordan kommunerne kan samarbejde omkring løsningselement 1 "Kommunalt taskforce for selvskade".

Udviklende og beslutning

Sagsfremstilling

Styregruppen for alliancen for den nære psykiatri anbefaler, at der skabes en bredere og mere sammenhængende pallette af tilbud omkring forebyggelse og behandling af selvskadende adfærd – og foreslår en samlet indsats bestående af tre løsningselementer:

1. Kommunale taskforces for selvskade

2. Fælles funktioner mellem region og kommuner:

− Borgerforløb (Tilbud om tidlig afklaring og kort interventionsforløb)

− Kompetenceudvikling af frontmedarbejdere (Tværsektoriel kompetenceenhed om selvskade)

3. Selvskadeteams i henholdsvis kommuner og region for de sværest selvskadende patienter.


Løsningselementerne er beskrevet i den vedlagte rapport fra arbejdsgruppen.


Rapporten har været forelagt styregruppen for alliancen for den nære psykiatri, samt de kommunale samarbejdsfora KOSU og DASSOS, hvor der var opbakning til at arbejde videre med anbefalingerne. Alle har fremhævet, at der er et stort behov for at prioritere de foreslåede indsatser både internt i kommunerne og i samspillet med regionen.


Det ønskes derfor at afprøve løsningselementerne i 1-3 klynger i perioden 2021 til og med 2022. Finansiering og eventuel ressourceallokering prioriteres lokalt i afprøvningsklyngerne/kommunerne.


I forbindelse med afprøvningen har styregruppen særligt fokus på følgende i forhold til løsningselementerne:

Løsningselement 1:

Kommunale task forces etableres i de kommuner (enten enkeltvis eller i et samarbejde mellem flere kommuner), der indgår i afprøvningsklyngerne.

Løsningselement 2:

Indeholder to væsentlige funktioner, som ønskes varetaget i et tæt samarbejde mellem kommuner og region i klyngen: Dels borgerrettede forløb som skal gribe den målgruppe af borgere, der ikke er psykisk syge, men har en grad af selvskade, dels fælles medarbejderrettet kompetenceudvikling.

− Borgerforløb: Der findes pt. ikke et tilbud til målgruppen af borgere/patienter med begyndende/moderat selvskade, der ikke har en psykiatrisk diagnose. Det er der behov for. Det vurderes, at tilbuddet som udgangspunkt ikke kan forankres i taskforces eller løses af kommunerne. Dette skyldes, at kommunerne som udgangspunkt ikke har specialiserede kompetencer til at screene for underliggende psykiatriske problemstillinger. Afprøvningsklyngerne skal sikre, at klyngen kan tilbyde borgerne samtaleforløb og tidlig afklaring af evt. underliggende psykiatriske problemstillinger. Det skal være muligt for de kommunale taskforces at henvise borgere til disse forløb i de tilfælde, hvor det vurderes at der kan være behov for yderligere udredning og samtaleforløb.


Afprøvningsklyngerne skal tage stilling til: Hvordan klyngen skaber et samarbejde om at stille borgerforløb til rådighed, fx med afsæt i regionens kompetencer eller eksterne leverandører? Hvordan tilbud om borgerforløb finansieres (betaling pr. forløb, delt finansiering)?


− Kompetenceudvikling af frontmedarbejdere: Der er en forpligtelse i afprøvningsklyngerne til at skabe fælles kompetenceudviklingsaktiviteter for frontmedarbejdere i kommuner og region (evt. i samarbejde med de øvrige klynger). Alliancens styregruppe er optaget af, at kompetenceudvikling stilles til rådighed for medarbejdere på skoler, efterskoler, uddannelsesinstitutioner, mv. hvor de unge har deres hverdag.


Afprøvningsklyngerne skal tage stilling til: Hvordan kompetenceudviklingsaktiviteterne prioriteres? Om der kan trækkes på erfaringer fra eksisterende vidensmiljøer/udviklingsafdelinger i kommuner og region (fx Holmstrupgård) og/eller foreninger på området (fx LMS).


Løsningselement 3:

Regionen har udarbejdet en retningslinje for etablering af teams for svært selvskadende patienter med personlighedsforstyrrelser i de psykiatriske afdelinger. Disse teams er en udvidelse af eksisterende funktioner og forventes etableret i løbet af 3. kvartal 2020. Formålet er at styrke behandlingskvaliteten for patienter med svært selvskadende adfærd og personlighedsforstyrrelser. Med retningslinjen lægges der op til en mere ensartet arbejdsgang og responstider på tværs af de psykiatriske afdelinger. Dette gælder både ift. den forebyggende indsats, den akutte indsats (i psykiatri og /eller somatik) og den opfølgende indsats. Kommunerne opfordres til at arbejde på at etablere selvskadeteams eller på anden vis organisere faste kontaktflader til de regionale selvskadeteams.


Alliancens styregruppe vil tage initiativ til et fælles forberedende opstartsmøde, hvor der kan sættes mål og konkrete rammer op for afprøvningen. Herefter kan klyngerne bruge efteråret 2020 på at tilrettelægge den konkrete afprøvning.

Afprøvningen vil løbende blive fulgt af alliancens styregruppe, samt samarbejdsforaene DASSOS, KOSU og Sundhedsstyregruppen.


Der ønskes en tilbagemelding til Styregruppen for alliancen om den nære psykiatri om Vestklyngens ønsker og muligheder for afprøvning senest d 1. oktober.

Beslutning

Afsættet for arbejdet har været at bruge eksisterende viden ift. det vi ved virker, fremfor at opfinde nye initiativer.


Lige nu bliver det forelagt alle klynger, hvor der ønskes en interessetilkendegivelse om klyngen har lyst til at afprøve hele set-uppet. Herefter tager alliancestyregruppen på møde i september stilling til, hvilke klynger der skal stå for en kommende afprøvning.


Via finanslovsmidler er psykiatrien i fuld gang med at mobilisere teams for de sværeste syge som beskrevet i løsningselement 3. Akutmodtagelserne er tænkt ind her, da psykiatriens teams for svært selvskade skal assistere somatikken i konkrete tilfælde (på cpr. nr. niveau).


Erfaringer fra Holstebro Kommune

Holstebro Kommune har modtaget satspuljemidler til oprettelse af en task force, som man forventer kører i drift efter projektperioden.


Task forcen vil gerne stille sig til rådighed i et netværk for de andre kommuner i Vestklyngen med henblik på gratis generel vejledning, hvis klyngen byder ind på at afprøve de 3 løsningselementer. Task forcen kan også tilbyde de andre kommuner vejledning på CPR nr. niveau. Der er udarbejdet et ydelseskatalog, hvor man kan se, hvad en individuel vejledning vil koste.


Ift. de sværest syge er der ikke mange borgere pr. kommune og det kan være svært at opretholde kompetencerne på det område. Derfor er anbefalingen fra Holstebro Kommune, at den samme task force gruppe tager både selvskade og spiseforstyrrelser.


Ressourcetræk på det generelle niveau viser at de andre kommuner må regne med deltagelse i månedlige møder af 2 timers varighed. Deltagerne kan fx være psykolog, skolevejleder og sundhedspleje samt repræsentanter fra voksenområdet. Derudover skal der påregnes lidt konsulent støtte.


Konklusion
  • Orienteringen fra Holstebro Kommune tages til efterretning
  • For nuværende er Herning, Struer (noteret skriftligt), Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande interesseret i at være med i netværket i Holstebro Kommune
  • Vestklyngen vil gerne byde ind på at afprøve løsningselementer til samarbejde om forebyggelse og behandling af selvskade.
  • Fokusgrupperne involveres ikke på nuværende tidspunkt i forhold til kompetenceudvikling – afventer tilbagemelding fra Alliancens styregruppemøde .
Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

6. Audit på patienter med langvarig respiratorbehandling ifm Covid-19, samt opmærksomheder på langtidseffekt – skriftlig orientering

Det indstilles

at Klyngestyregruppen tager orienteringen til efterretning.Orienterende

Sagsfremstilling

I forlængelse af Covid-19-perioden har HE Vest udført journalaudit på de patienter, som modtog respiratorbehandling over en længer periode end vanligt.

Inklusionskriteriet lød:

  • Indlagt i ITA, HEV
  • Respiratorforløb i ITA
  • Positive Covid-test
  • Afsluttet fra HEV-afdeling til eget hjem eller kommunal plads


Data-træk på de ni længste ITA-forløb (afsluttede) i Covid-perioden. Heraf var to patienter afgået ved døden under indlæggelse.

Dermed i alt 7 inkluderede patienter. Yngste patient 66 år – ældste 82 – alle med andre samtidige sygdomme (diabetes, myelomatose mm).

Respiratorbehandlingen stod varede i gennemsnit 18,1 dag (6-33 dage)

Alle patienter havde en plan for træningen og ernæringen og der forelå en GOP v udskrivelsen. Ligesom de alle var mobiliserede udenfor sengen inden udskrivelsen.

Den gennemsnitlige indlæggelsestid var 36,1 dag (13-68 dage)


Fundne forbedringspotentialer var:

Én patient med flere opholdsafsnit blev udskrevet uden udskrivningsrapport (dog som aftalt telefonkontakt til aflastningsplads)

Udnyttelsen af videokonferencer kunne med fordel overvejes i fremtidige udskrivninger ikke blot på grund af patienternes dårligere almene funktionsniveau, men også med henblik på at skabe en generel tryghed i det tværsektorielle fagfællesskab om en ny patientgruppe (Covid-19-positive)

Det var kun i to af de syv journalopslag muligt at finde status for rygning – begge tidligere rygere – og ingen dokumenteret opmærksomhed på denne faktor i løbet af de aktuelle indlæggelser eller i planlægningen af udskrivelsen. En opmærksomhed for de kommunale kolleger, at de efter et indlæggelsesforløb med et fokus på væsentlig kritisk sygdom ikke kan forvente at ryge- eller livsstilsvaner er drøftet.


I det tværsektorielle felt vil der i løbet af efteråret 2020 blive arbejdet yderligere med revision af aftaler om indlæggelse og udskrivelse – det vil være relevant at denne gruppe orienteres om ovenstående.


Langtidseffekten:

Langtidseffekten efter et Covid-19-forløb er endnu ikke endeligt afdækket. HE Vest oplever fortsat personaler med langvarig træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær mm.

En italiensk undersøgelse har fulgt op på 143 patienter ca 60 dage efter første Covid-19-symptom.

  • Gennemsnitsalder – 56,5 år (19-84 år)
  • Kønsfordeling 37% kvinder/63% mænd
  • Gennemsnitlig indlæggelsestid 13,5 dage
  • 12,6% var symptomfri 60 dage efter første Covid-19-symptom
  • 32% havde 1 eller 2 symptomer 60 dage efter første Covid-19-symptom
  • 55% havde 3 eller flere symptomer 60 dage efter første Covid-19-symptom
  • Hyppigste langtidseffekt var træthed, dyspnø og ledsmerter
  • Fund er sammenlignelige med det man ser efter pneumonier.

Beslutning

Orientering taget til efterretning.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

7. Rammeaftalen om fase 3 – skriftlig orientering

Det indstilles

at Klyngestyregruppen tager orienteringen til efterretning.

Sagsfremstilling

Sundhedsstyregruppen principgodkendte d. 23. juni 2020 forslaget til aftale om rammeaftale for fase 3. Sekretariatet indarbejder enkelte præciseringer i aftalen (fx med hensyn til aktivering af aftalen, og at der med udvidede blodprøver menes venøse blodprøver).

Kortlægning af beredskabspladser i kommunerne er i gang, så PLO-Midtjylland kan få et overblik over hvor mange beredskabslæger, der skal findes for at dække pladserne i en evt. beredskabssituation. Dialog mellem kommuner og praktiserende læger om behovet for beredskabslæger kan startes op på møder i de Kommunalt-Lægelige Udvalg i august/september.

Forståelsespapiret om udskrivelser under Covid-19-epidemien er i samme forbindelse konsekvensrettet, således at overgangen fra fase 2 til fase 3 varsles med 48 timer – modsat de tidligere 24 timer.

Beslutning

Orientering taget til efterretning.


Ringkøbing-Skjern efterspørger en pro-aktiv tilgang til fase 3 og beredskabslægedelen fra Almen Praksis. Der er endnu ikke meldt centralt ud til Almen Praksis.

I forlængelse af mødet: Punktet blev i fredags behandlet på PLO-M. Man vil hurtigst muligt udrulle til de kommunale lægelaug med henblik på at mønstre beredskabslægerne. En regional information er på vej.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

8. Mødetider i 2021

Det indstilles

at gruppen tager orienteringen til efterretning.

Sagsfremstilling

Mødetider for 2021 er planlagt.

Torsdag d 4. februar 2021 kl 8.30-12.00 (HEV)

Fredag d 21. maj 2021 kl 8.30-12.00 (Lemvig)

Mandag d 30. august 2021 kl 8.30-12.00 (HEV)

Mandag d 22. november 2021 kl 12.30-16.00 (Lemvig)

Seminar Mandag d 19. april kl 8.00-20.00

Beslutning

Orienteringen taget til efterretning.

Tilbage til toppen
Sagnr.: 1-52-101-2-15

9. Evt samt punkter til kommende møde

Det indstilles

at gruppen tager orienteringen til efterretning.

Sagsfremstilling

Punkter til kommnede møde

  • Status på initiativer fra Alliancen for den nære psykiatri
  • Strategiplan for Regionspsykiatrien
  • Dash-board, Regionspsykiatrien
  • Status fra arbejdet med kvalitetsklynger i Almen praksis
  • Nærhedsfinansiering
  • Tema for seminar i foråret – input efterlyses hos Fokusgrupperne

Beslutning

På grund af det øgede smittetryk besluttede gruppen at planlægge en-times videomøder hver 14. dag – der er konsensus om et behov for at drøfte emner som isolation, værnemidler, transport, test-set-up samt andre Covid-19-relaterede problemstillinger i det tværsektorielle felt.

Punkter som ønskes drøftet på møderne indsendes til Lene W Antonsen senest tre hverdage før mødeafvikling.


Punkter til kommende møde:

  • Status på initiativer fra Alliancen for den nære psykiatri
  • Strategiplan for Regionspsykiatrien
  • Dash-board, Regionspsykiatrien
  • Status fra arbejdet med kvalitetsklynger i Almen praksis
  • Nærhedsfinansiering
  • Tema for seminar i foråret – input efterlyses hos Fokusgrupperne
  • PRO-data – anvendelse i kommunalt og regionalt regi
  • Hvordan kan fælles IT-initiativer understøtte brugen af PRO-data?
Tilbage til toppen